1

FestaMusic Grup és una empresa que es dedica al sector de l’oci i la organització d’esdeveniments que va iniciar la seva aventura l’any 1994 amb un sol producte, la Disco mòbil. Però amb el temps, ha anat creixent fins a incorporar molts més productes de qualitat i personal professional, per a dur a terme serveis relacionats amb esdeveniments i festes.

Degut a l’esforç, treball i constància, l’empresa ha aconseguit el certificat SICTED de qualitat turística, reconegut a nivell estatal.
A l’actualitat, oferim un gran ventall de possibilitats per dur a terme qualsevol tipus de festa o celebració.

Des de fa anys, hem seguit un recorregut ascendent en qualitat i varietat dels nostres productes. Actualment, disposem de tot un ventall de serveis professionals: artistes, animació infantil, shows propis, inflables, festes de l’escuma, disco mòbil, karaoke, mags, personatges infantils, gestió integral de serveis hotelers i organització de casaments entre d’altres.
A més a més l’empresa organitza events varis com per exemple rues turístiques i de carnaval, activitats nadalenques, fires nupcials i infantils, esdeveniments municipals, sonoritzacions per a empreses i un llarg etcètera.

sicted

L’any 2012 es va crear Exponuvis, la Fira Nupcial de l’Alt Maresme i la Selva. Aquesta fira dedicada als casaments va ser molt ben rebuda amb més de 4.000 visitants i l’any 2013 es va repetir amb el mateix èxit. Durant el 2013, també cal destacar la creació i gestió del “Calella està de Moda” un event a gran escala on van participar les botigues de la ciutat i es van organitzar passarel·les de moda, amb un èxit aclaparador.

A FestaMusic Grup també ofereim diferents tipus de shows d’animació infantil on els més petits s’ho passaran d’allò més bé. Hem actuat a festes infantils, comunions, festes d’escola, festes de barri i festes majors amb els nostres show’s propis i personalitzables. Disposem d’una gran varietat de personatges infantils, pallassos, festes de l’escuma, animadors, mini-disco, jocs gegants, mags, inflables i molt més!