Estudiants en pràctiques   Musics en directe   Discomòbil   Animació

 

 

L’animació hotelera és l’altre especialitat de FestaMusic. Des de fa uns anys, ens encarreguem de proporcionar i gestionar el Servei d’Animació per diferents establiments hotelers i càmpings de les zones de l’ Alt Maresme i la Costa Brava.

Organitzem i supervisem totes les activitats per animar i entretenir els vostres clients, activitats realitzades per estudiants en pràctiques de països com Holanda i la República Txeca que realitzen el seu “stage” en la nostra empresa, amb la finalitat d’aprendre i d’acabar la seva formació amb experiència en una empresa estrangera.

FestaMusic s’ encarrega de realitzar el “planning” d’animació juntament amb la direcció de l’establiment, proporcionant d’aquesta manera un servei personalitzat a mida del vostres clients.

Activitats d’ Animació

· Pel matí, i segons l’ establiment es comença el dia amb aeròbic, aqua-gym o aqua-dance i a continuació es segueix amb una altre activitat esportiva, com voleibol, mini futbol, waterpolo, water-volley o activitats amb els nens.

· Per la tarda enfoquem les activitats per als més petits i destaquem el nostre Mini club on els nens reben total protagonisme. Els hi fem jocs, pinta cares, manualitats, etc. Per als adults també podem organitzar Jocs de Taula, Competicions de Billar, Dards, o si ho volen els hi podem fer concursos com El Cocktail Show, o exhibicions de com fer, per exemple, una autèntica sangria.

· I cap al vespre, es comença la sessió d’animació amb la Minidisco, es a dir, que busquem a tots els nens i els fem ballar les més clàssiques cançons per nens. Tot seguit els nostres animadors i animadores ajudaran en tot el possible en els shows i/o ball segons cada establiment. També disposem de shows propis com Miss o Mister Hotel, Homes contra Dones, La parella perfecte, Bingo i el Musical Quiz.

No dubteu a consultar els nostres shows professionals i fer-vos una idea del que podeu oferir als clients del vostre establiment!!!