Discomòbil   Minidisco   Sonorització d’Events   Audiovisuals   Espectacles   Cantants en Directe

La nostra especialitat és fer arribar la millor música amb la millor qualitat sonora a qualsevol esdeveniment. Les nostres discomòbils son de qualitat, amb personal qualificat i amb els millors equips del mercat. Adaptem les llistes de música actual com la de sempre amb els estils del client.

El millor so sempre va acompanyat de la millor il·luminació, portem llums LED i làser, efectes revo i màquina de fum. Es pot contractar des d’una discomòbil bàsica de 900W, fins a una macro discoteca de més de 10.000W.

Disposem també de material per il·luminar qualsevol tipus d’espai o celebració nou tals com LEDs, caps rotaroris, focus amb filtres, barres LED de color, entre altres.
Portem la sonorització de tot dipus d’esdeveniments. Disposem de tot tipus de micròfons, així com taules de mescles, monitors i equalitzadors. Hem realitzat varis festivals de dansa i cant coral, presentacions i demostracions de productes i sonoritzacions a instal·lacions.
Montem pantalles gegants, projectors i novetats com la cabina de DJ 3D, per fer les festes més originals i genuïnes.

Demanan’s el que necessitis i nosaltres ho farem realitat. Et busquem el servei que vulguis i et presentem propostes de qualitat per fer possible qualsevol tipus d’event.