Discos mòbils

Discomòbils totalment professionals

FestaMusic Grup, les nostres discos mòbils comptem amb uns equipaments d’última tecnologia i anem renovant el nostre material constantment, per poder oferir sempre la millor qualitat de so i llum per a qualsevol esdeveniment i espai. Ens adaptem a qualsevol format, des de 900W fins a 20.000W de so amb tecnologia LED i els millors efectes especials (fum, làser, flaix,…)

Els nostres equips d’àudio tenen un muntatge senzill i ràpid. Es poden instal·lar tant a un saló d’un restaurant com en un espai obert, ja que també disposem de generador de llum. La potència de les nostres discoteques mòbils pot arribar fins a 20.000W, suficient per realitzar festes majors, revetlles, i festes a pavellons o a l’aire lliure.

La música que l’oferim és seleccionada a consciència i comptem amb un ampli repertori de tots els estils, d’ara i de sempre, que els nostres Djs professionals punxaran segons el tipus de públic. Disposem d’especialistes per qualsevol tipus de música: 80’s, 90’s, Rock, Elèctronica, Deep House, actual i comercial.