Tot el que necessites perquè el teu casament sigui inoblidable.

FestaMusic Grup pensem que la sonorització d’un casament ha de ser especial perquè som conscients que aquest és l’esdeveniment més important d’una parella. És ben clar que sense música un enllaç matrimonial no tindria el caràcter de Gran Celebració, per això intentem cuidar tots els detalls i fem sempre un programa a mida, que triem en una entrevista amb vosaltres, els nuvis, perquè el banquet i la festa posterior resulti un èxit.

Vosaltres escolliu els temes musicals per a l’entrada, pastís, brindis i el primer ball. Per descomptat també la música ambient durant el banquet i aquelles cançons especials que vulgueu escoltar durant el ball.

Per què FestaMusic?

· Perquè la selecció musical que us oferim és molt àmplia, des de balls de saló a cançons dels anys seixanta, setanta, vuitanta i fins als èxits més actuals, amollant-nos a tot el públic assistent aconseguint que la vostra festa sigui perfecta.

· Perquè el muntatge és senzill i us podem portar els nostres equips a qualsevol lloc.

· Perquè la qualitat del nostres equips garanteixen la millor sonorització i il·luminació.

· Perquè els nostres preus són els més competitius.

I, com a alternatives i complements a les Discoteques Mòbils, tenim el nostre servei d’animació, Orquestres, cantants, Tunes Estudiantils, actors, pallassos, i els nostres shows especials.