Festamusic Grup

930 274 764    609 445 979 

Festamusic Grup Logo 30 anys

Serveis per Hotels

Hotels

Hoteles

Des de fa anys, ens encarreguem de proporcionar i gestionar el Servei d'Animació per diferents hotels i càmpings de les zones del Maresme i la Costa Brava

Desde hace años, nos encargamos de proporcionar y gestionar el Servicio de Animación para diferentes hoteles y campings de las zonas del Maresme y la Costa Brava

FestaMusic Grup organitzem i supervisem totes les activitats del hotels per animar i entretenir els clients, activitats realitzades per estudiants en pràctiques de països com Holanda i la República Txeca.

Realitzen el seu “STAGE” en la nostra empresa, amb la finalitat d’aprendre i d’acabar la seva formació amb experiència en una empresa estrangera.

FestaMusic Grup s’encarrega de realitzar el “planning” d’animació juntament amb la direcció de l’establiment, proporcionant un servei personalitzat, a mida dels vostres clients.

Activitats d’ Animació:

· Pel matí, i segons l’ establiment, es comença el dia amb aeròbic, aqua-gym o aqua-dance i a continuació es segueix amb una altra activitat esportiva com: voleibol, mini futbol, waterpolo o water-volley.

· Per la tarda enfoquem les activitats per als més petits i destaquem el nostre Mini Club on els nens reben total protagonisme. Els hi fem jocs, pinta cares, manualitats, etc. Pels adults també podem organitzar el Karaoke, jocs de taula, competicions de billar, dards, etc. Si volen, també podem fer shows com El Cocktail Show, o exhibicions de com fer, per exemple, una autèntica sangria.

· I cap al vespre, es comença la sessió d’animació amb la Minidisco, és a dir, que busquem a tots els nens i els fem ballar les cançons més clàssiques per nens. Tot seguit, els nostres animadors i animadores ajudaran en els shows i/o balls segons cada establiment. També disposem de shows propis com La parella perfecte, Bingo i el Musical Quiz.

No dubteu a consultar els nostres shows professionals i fer-vos una idea del que podeu oferir als clients del vostre establiment!!

En FestaMusic Grup organizamos y supervisamos todas las actividades de los hoteles para animar y entretener a los clientes, actividades realizadas por estudiantes de prácticas de países como Holanda y la República Checa

 

Realizan su “STAGE” en nuestra empresa, con la finalidad de aprender y de acabar su formación con la experiencia en una empresa extranjera.

 

FestaMusic Grup se encarga de realizar el “planning” de animación juntamente con la dirección del establecimiento, proporcionando un servicio personalizado, a medida de vuestros clientes. 

 

Actividades de Animación:

 

· Por la mañana, y según el establecimiento se empieza el día con aerobic, aqua-gym o aqua-dance y a continuación se sigue con otra actividad deportiva como: voleibol, futbol, waterpolo o water-volley.

 

· Por la tarde enfocamos las actividades para los más pequeños y destacamos nuestro Mini club donde los niños reciben total protagonismo. Les hacemos juegos, pinta caras, manualidades, etc. Para los adultos también podemos organizar el Karaoke, juegos de mesa, competiciones de billar, dardos, etc. Si quieren, también podemos hacer shows como El Cocktail Show, o exhibiciones de como hacer, por ejemplo, una auténtica sangría. 

 

·  Y por la noche, se empieza la sesión de animación con la Minidisco, es decir, que buscamos a todos los niños y les hacemos bailar las canciones más clásicas para niños. Seguidamente, nuestros animadores y animadoras ayudarán en todo lo posible en los shows y/o bailes según cada establecimiento. También disponemos de shows propios como La pareja perfecta, Bingo y el Musical Quiz.

 

No duden en consultar nuestros shows profesionales y haceros una idea de lo que podéis ofrecer a los clientes de vuestro establecimiento!!!