Festamusic Grup

930 274 764    609 445 979 

Festamusic Grup Logo 30 anys

Karaoke

Karaoke

Com a complement a la seva festa els hi podem oferir el nostre servei de Karaoke amb el qual petits i grans podran cantar les cançons actuals i d'abans

Como complemento para vuestra fiesta les podemos ofrecer nuestro servicio de Karaoke, con el cual pequeños y mayores podrán cantar canciones actuales y de antes

Ideal per a festes familiars, aniversaris o festes d’empresa. El repte de cantar en públic li dona a la vetllada un toc especial.

 

El nostre karaoke va instal·lat a través de les nostres discoteques mòbils i la imatge va projectada en una pantalla gegant amb la qual garantim una gran qualitat audiovisual.

 

El nostre Dj s’encarrega de coordinar tota la sessió i d’intercalar música durant les pauses mentre el públic escull els temes de les nostres llistes.

Un cop acabat el Karaoke, el Dj continua la festa amb la millor música.

Ideal para fiestas familiares, cumpleaños o fiestas de empresa. El reto de cantar en público le da un toque especial.

 

Nuestro karaoke va instalado a través de nuestras discotecas móviles y la imagen va proyectada en una pantalla gigant con la cual garantizamos una gran cualidad. 


Nuestro Dj se encarga de coordinar toda la sesión y de intercalar música durante las pausas mientras el público escoge los temas de nuestras listas. 

Una vez acabado el Karaoke, el Dj continua la fiesta con la mejor música.