Festamusic Grup

930 274 764    609 445 979 

Festamusic Grup Logo 30 anys

Monitors


Monitors


Monitores

Disposem de servei de monitors animadors que estaran amb els més petits mentre els grans gaudeixen de qualsevol celebració

Disponemos de servicio de monitores animadores que estaran con los más pequeños mientras los grandes disfrutan de cualquier celebración

Els nostres monitors s’encarreguen de cuidar dels nens, fent-los passar una estona molt divertida. Tenim diferents activitats per entretenir la mainada, pintaran, dibuixaran, farem globus de formes, pintacares , jocs gegants, gimcanes i podem portar un dels nostres personatges dels dibuixos animats.

 

Disposem de servei d’animació per casaments per estar amb els més petits mentre els grans gaudeixen del banquet. Els hi podem donar el dinar o sopar.

 

Estem oberts a propostes i ens adaptem als requisits que ens demaneu. Recordeu que també disposem de castells inflables per muntar al jardí, on els nens saltaran i jugaran vigilats per les nostres professionals.

 

Per a més informació no dubteu en consultar la nostra pàgina de Facebook i Instagram.

Nuestros monitores se encargan de cuidar a los niños, haciendoles pasar un rato divertido. Tenemos diferentes actividades para entretenerles, pintaran, dibujaran, haran globos con formas, pintacaras, juegos gigantes, gincanes y podemos traer uno de nuestros personajes de los dibujos animados.

 

Disponemos de servicio de animación para bodas para estar con los más pequeños mientras los grandes disfrutan del banquete. Les podemos dar de comer o cenar. 

 

Estamos abiertos a propuestas y nos adaptamos a los requisitos que nos pidáis. Recordad que también disponemos de castillos hinchables para montar en el jardín donde los  niños saltaran y jugaran vigilados por nuestros profesionales. 


Para más información no duden en consultar nuestra página de Facebook y Instagram