Festamusic Grup

930 274 764    609 445 979 

Festamusic Grup Logo 30 anys

Djs

DJ's

Els nostres DJ's són totalment professionals

Nuestros DJ's son totalmente profesionales

Festamusic grup Djs

Els nostres DJ’s junt amb les discoteques mòbils són totalment professionals. Comptem amb uns equips d’última tecnologia i anem renovant el nostre material constantment per poder oferir sempre la millor qualitat de so per a qualsevol esdeveniment i espai.

Nuestros DJ’s junto con las discotecas móviles son totalmente profesionales. Contamos con unos equipos de última tecnologia y vamos renovando nuestro material constantemente para poder ofrecer siempre la mejor cualidad de sonido para cualquier evento y espacio. 

Discomobil Festamusic Grup

Els nostres equips d’àudio es poden instal·lar tant a un saló d’un restaurant com en un espai obert, ja que també disposem de generador de llum. La música que l’oferim serà prèviament seleccionada pel client. Comptem amb un ampli repertori de tots els estils de música actual i de sempre per posar a la prèvia, durant i post banquet.

 

En quant als equips d’il·luminació, disposem de torres de llum de fins a 20.000W, màquines d’efectes, flaix, màquines de fum, projeccions, etc.

 Nuestros equipos de audio se pueden instalar tanto en un salón de un restaurante como en un espacio abierto, ya que disponemos de generadores de luz. La música que ofrecemos será previamente seleccionada por el cliente. Contamos con un amplio repertorio de todos los estilos de música actual y de siempre para poner en la previa, durante y post banquete. 

 

En cuanto a los equipos de iluminación, disponemos de torres de luz de hasta 20.000W, máquinas de efectos, flash, máquinas de humo, máquinas de proyecciones, etc.