Festamusic Grup

930 274 764    609 445 979 

Festamusic Grup Logo 30 anys

Discos mòbils

Discomòbils

Discomóvils

Discomòbils totalment professionals

Discomóvil totalmente profesional

FestaMusic Grup, les nostres discos mòbils comptem amb uns equipaments d’última tecnologia i anem renovant el nostre material constantment, per poder oferir sempre la millor qualitat de so i llum per a qualsevol esdeveniment i espai. Ens adaptem a qualsevol format, des de 900W fins a 20.000W de so amb tecnologia LED i els millors efectes especials (fum, làser, flaix,…).

 

Els nostres equips d’àudio tenen un muntatge senzill i ràpid. Es poden instal·lar tant a un saló d’un restaurant com en un espai obert, ja que també disposem de generador de llum. La potència de les nostres discoteques mòbils pot arribar fins a 20.000W, suficient per realitzar festes majors, revetlles i festes a pavellons o a l’aire lliure.

 

La música que l’oferim és seleccionada a consciència i comptem amb un ampli repertori de tots els estils, d’ara i de sempre, que els nostres Djs professionals punxaran segons el tipus de públic. Disposem d’especialistes per qualsevol tipus de música: 80’s, 90’s, Rock, Elèctronica, Deep House, actual i comercial.

En FestaMusic Grup, nuestras discotecas móviles cuentan con unos equipos de última tecnologia y vamos renovando nuestro material constantemente, para poder ofrecer siempre la mejor cualidad de sonido y luz para cualquier evento y espacio. Nos adaptamos a cualquier formato, desde 900W hasta 20.000W de sonido con tecnología LED y los mejores efectos especiales (humo, láser, flaix,…).

 

Nuestros equipos de audio tienen un montage senzillo y rápido. Se pueden instalar tanto en un salón de restaurante como en un espacio abierto, ya que también disponemos de generadores de luz. La potencia de nuestras discotecas móviles puede llegar hasta 20.000W, suficiente para realizar fiestas mayores, verbenas y fiestas en pabellones o al aire libre.

 

La música que ofrecemos es seleccionada a consciencia y contamos con un amplio repertorio de todos los estilos, actuales y de siempre, que nuestros Djs profesionales pincharán según el tipo de público. Disponemos de especialistas para cualquier tipo de música: 80’s, 90’s, Rock, Electrónica, Deep House, actual y comercial.